Weefproeverij

Weefproeverij creatief weven

Een dagdeel een lapje met allerlei garens weven in mijn atelier puur om uit te vinden of het weven iets voor jou is, om een kadootje te maken of gewoon voor het leuke.

Als je komt staat er al een schering voor jou gereed op een getouw en kan je je meteen richten op het weven. Voor de inslag kun je kiezen uit de verschillende garens uit mijn assortiment. Als je graag eigen garens wil meenemen, kan dat natuurlijk ook. Je kan verschillende creatieve manieren van weven uitproberen en met elkaar combineren.

Na afloop neem je het lapje mee naar huis. Ik lok het gratis voor jou af zodat het niet rafelt voordat je er iets mee maakt. Tegen een meerprijs kan ik er voor jou een kussensloop /mandje/tas van maken (voor een kussensloop of tas graag extra stof meebrengen), of het lapje afzomen voor zelfstandig gebruik. Franjes kan je indien gewenst ook maken, ze zijn sierlijk in een kussensloop of als je het lapje aan de muur wil hangen.

Thee/koffie en koekjes inbegrepen.

Graag deze workshop minimaal 1 week voor de gewenste datum boeken, omdat de workshop van tevoren voorbereid moet worden. Indien gewenst heb ik ruimte voor twee personen tegelijk, mocht je met je beste vriendin mee willen komen – een dubbele proeverij graag minimaal 2 weken voor de gewenste datum boeken. De prijzen zijn per persoon.

Aankoopopties: 1 dagdeel weven €39,90, extra dagdeel op dezelfde schering €19,90, afzomen €9,90, kussensloop /tas /mand naaien incl. afzomen €24,90.