Weefproeverij

Weefproeverij creatief weven

Een dagdeel een lapje met allerlei garens weven in mijn atelier puur om uit te vinden of het weven iets voor jou is, om een kadootje te maken of gewoon voor het leuke.

Als je komt staat er al een beschilderde schering voor jou gereed op een getouw en kan je je meteen richten op het weven. Voor de inslag kun je kiezen uit de verschillende garens uit mijn assortiment. Als je graag eigen garens wil meenemen om als inslag te gebruiken, kan dat natuurlijk ook. Ik help je verschillende creatieve manieren van weven uit te proberen en met elkaar te combineren.

Na afloop neem je het lapje mee naar huis. Tegen een meerprijs kan ik er voor jou een kussensloop /mandje van maken (voor een kussensloop graag extra stof meebrengen), of het lapje afzomen voor zelfstandig gebruik. Franjes kan je indien gewenst ook maken, ze zijn sierlijk in een kussensloop of als je het lapje aan de muur wil hangen.

Thee/koffie en koekjes inbegrepen.

Graag deze workshop minimaal 1 week voor de gewenste datum boeken, omdat de workshop van tevoren voorbereid moet worden. Indien gewenst heb ik ruimte voor twee personen tegelijk, mocht je met een vriendin mee willen komen – een dubbele proeverij graag minimaal 2 weken voor de gewenste datum boeken. De prijzen zijn per persoon.

Aankoopopties: 1 dagdeel weven €40, extra dagdeel op dezelfde schering €35, afzomen €10, kussensloop / mand naaien incl. afzomen €25.

Boek hier de workshop van uw keuze.