Proefrit weefgetouw

Proefrit weefgetouw

Overweegt u een weefgetouw aan te schaffen, maar wilt u hem eerst een keer goed uitproberen?

Naar mijn ervaring is het moeilijk is om gevoel te krijgen voor een weefgetouw na slechts een paar minuten weven. Vaak komen er een tijdje na zo’n korte sessie meer vragen naar boven. Daarom bied ik een workshop van een halve dag aan op het weefgetouw van uw keuze om u de kans te geven het weefgetouw te ervaren terwijl u aan een echt project werkt.

Bij aankomst is het weefgetouw al ingeregen en kunt u meteen beginnen. We bespreken de kenmerken van het weefgetouw en het project, waarna u aan de slag kunt om een stuk stof te weven. Ik zal hints en suggesties geven om u te helpen het meeste uit het weefgetouw te halen met het oog op uw weefstijl. Aan het einde van de workshop mag u het geweven stuk mee naar huis nemen.

Boek deze sessie minimaal 1 week voor de gewenste datum om mij de tijd te geven om het weefgetouw op te zetten.

De volgende merken en weefgetouwen zijn op dit moment beschikbaar om te proberen.

Louet: Jane, Erica, David, Megado

AVL: Production Dobby Loom (beschikbaar als gereviseerd weefgetouw), K-Loom, WDL, Home Loom

Kromski: Harp, Presto

Schacht: Wolf Pup

 

Prijs: € 39,99 (voor Kromski Harp en Presto en Louet Erica)

€ 49,99 (voor alle andere weefgetouwen)

Als u binnen drie maanden na de workshop besluit een weefgetouw bij mij te bestellen worden de kosten van de workshop in mindering gebracht op de aankoopprijs. Dit geldt niet voor de Kromsky Harp en Presto en Louet Erica. Voor deze getouwen krijgt u 5 procent korting op de aankoopprijs.

 

Beginners raad ik aan om eerst een Weefproeverij creatief weven te volgen op een Kromski Harp of Presto of een Louet Erica weefgetouw.

Boek hier de workshop van uw keuze.