Schering-beschilderproeverij

Schering-beschilderproeverij

Beschilder in een halve dag een prachtige wollen ketting uit onze collectie.

Bij aankomst zijn de kettingen al voorbereid: Nm 6,5/3 Noorse wol, 40 draden, 4 m, kruis van 2 draden. De aanbevolen SETT is 4 / cm voor twill en 3 / cm voor platbinding, wat neerkomt op 10-13 cm weefbreedte. Deze ketting kan worden gecombineerd met andere kettingen die je in huis hebt, of je kunt extra kettingen kopen (en schilderen).

De kleuren kunnen worden geselecteerd uit een reeks voorbeelden die ik heb gemaakt, of u kunt uw eigen kleuren maken. Aan het einde van de workshop wordt je ketting gespoeld maar nog nat, en moet hij thuis drogen (of je kunt hem laten drogen in mijn atelier als je terugkomt voor de weefworkshop). Het is mogelijk wol voor inslag te kopen in dezelfde kwaliteit als de schering die u heeft geselecteerd.

Thee/koffie en koekjes inbegrepen.

Boek deze workshop minimaal 3 weken voor de gewenste datum, aangezien de materialen van tevoren moeten worden voorbereid.

De prijs van de workshop is € 75,00 en is inclusief 1 schering naar keuze. U kunt tot 3 scheringen in één sessie verven, voor een meerprijs van € 15,00 / schering.

De workshop gaat door bij minimaal 2 en maximaal 3 deelnemers.

Boek hier de workshop van uw keuze.