K Loom

Het K-Series Dobby-weefgetouw uitproberen

Het K-Series weefgetouw is gericht op complexe wevers. Het is een apparaat dat je precisie geeft, op een ergonomische manier is gebouwd en waarmee je je kunt richten op je creatieve projecten.

AVL heeft een lange traditie in innovatie en de K-serie introduceert nieuwe en verbeterde technologieën en design. Het weven met 40 schachten is niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk gemaakt. De schering gaat automatisch vooruit terwijl u weeft. De kettingspanning wordt aangepast met een druk op de knop en wordt automatisch gehandhaafd gedurende het hele project.

De elektronische dobby Compu-Dobby V werkt met vrijwel alle ontwerpsoftware. Het aansluiten van uw laptop, tablet of telefoon kan eenvoudig en direct.

U bent van harte welkom om ons K-Series weefgetouw uit te proberen, om te kijken of het iets voor u is, om een idee te krijgen hoe het werkt en wat u ermee kunt doen.

Bij aankomst is het weefgetouw al gereed en kunt u het meteen uitproberen. We bespreken het weefgetouw en ik zal mijn best doen om al uw vragen te beantwoorden.

Boek deze demosessie minimaal 1 week voor de gewenste datum aub, want het weefgetouw moet van tevoren worden klaargemaakt.

Het is ook mogelijk om het weefgetouw te boeken voor een privé-workshop, en er een stuk stof op te weven dat u mee naar huis zou nemen. Zie Weefproeferij creatief weven voor details.