Store

Wool collection Aurora no. 011, 40 threads 4m

00057
€24,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Schering van Finse wol Nm 7/3, collectie Aurora. In deze collectie zijn er van iedere kleurencombinatie 3 scheringen beschilderd. Er zullen geen andere scheringen in deze kleurencombinatie worden beschilderd.

De wol verwerkt in de scheringen van de Aurora-collectie is vrij zacht, prikt amper en kan gedragen worden om de nek (mits geen allergie voor wol aanwezig). Hij is iets minder zacht dan merinowol, maar wel slijtvaster.
Deze scheringen kunnen gecombineerd worden met de Antonia-collectie.

De scheringdraden hebben een 2-dradenkruis aan één kant en zijn vastgebonden aan de uiteinden. De aangeraden dichtheid in het riet is 3 / cm voor linnenbinding en 4 / cm voor kepers.
De schering is 4 meter lang en bevat 40 draden. Dit betekent dat een enkele schering een weefbreedte heeft van 10-13 cm. Voor een breder project kunnen extra beschilderde scheringen gebruikt worden, of aanvullende effen scheringen gemaakt worden met ongeveer dezelfde lengte.

Deze video laat zien hoe een van mijn beschilderde scheringen eruit zien.
Op https://www.instagram.com/weefboutique/ laat ik regelmatig voorbeelden zien van weefsels gemaakt met beschilderde scheringen.
Nieuwe scheringen, digitale instructies en nieuwe weefgetouwen in de showroom kondig ik aan via mijn nieuwsbrief. Abonneren kan via https://weefboutique.nl/newsletter/


Bewaar dit product voor later