Store

Showroom

Ik heb ervaring met een breed scala aan weefgetouwen, zowel traditioneel als modern. Hoewel je op vrijwel elk weefgetouw kunt weven, kan de manier waarop een weefgetouw werkt soms de creatieve expressie belemmeren. De weefgetouwen die ik verkoop zijn zorgvuldig door mij getest en geselecteerd op basis van hun slimme ontwerp en hun vermogen om iets bijzonders te bieden, waardoor het weven makkelijker en toegankelijker wordt en de wever zich volledig kan concentreren op het creatieve proces. Dit zijn weefgetouwen en accessoires die een extra stap hebben gezet om jouw weefervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Ik sta klaar om persoonlijk advies te geven bij het kiezen van een weefgetouw dat bij jouw wensen past. Ook bied ik gratis demonstraties aan waarbij ik op een van deze getouwen laat zien hoe het werkt. Deze demonstraties zijn gratis te boeken via het contactformulier op mijn website. Daarnaast kun je een proefritworkshop boeken, waarbij je een project op het weefgetouw van jouw keuze kunt weven.
Ik raad deze workshop van harte aan, omdat het naar mijn ervaring moeilijk is om een goed gevoel te krijgen voor een weefgetouw na slechts een paar minuten weven. Tijdens het weven van een echt project komen vaak vragen naar boven, waardoor je een beter inzicht krijgt in het weefgetouw en kunt beslissen of het geschikt is voor jou voordat je het bestelt. Als je binnen 2 maanden na de workshop een AVL of Louet weefgetouw bestelt, wordt de prijs van één workshop afgetrokken van de prijs van het weefgetouw.
Ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het vinden van het perfecte weefgetouw voor jouw behoeften en om je te begeleiden op jouw creatieve reis.