Store

Ocean Deep 11m

00028
€249,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De ketting is ongeveer 11.2m lang. Dit is de lengte na het inkrimpen door het verfproces. De kettingen zijn op drie plekken gebonden: bij het 2-om-2-dradenkruis en de twee uiteinden. De lengte is genoeg om 3 a 5 sjaals te weven.

De kettinggarens zijn Nm 12/3 moerbijzijde 50% merinowol 50%. Er zitten 320 draden in de ketting, in een bundel. De Handwoven Master Yarn Chart raadt een dichtheid van 5 à 8 draden aan. Ik weef graag met 7 of 8 draden per cm zodat de schering beter naar voren komt in het weefsel.

In overleg (niet inbegrepen) heb ik zijden inslaggarens in verschillende bijpassende kleuren beschikbaar voor 12.95 euro / 100g (zie tweede foto als voorbeeld). De inslaggarens zijn Nm 10/2 100% moerbijzijde, handgeverfd. Bij aanschaf van schering samen met inslaggarens bied ik gratis unieke weefpatronen aan op 4 en 8 schachts.


Staan jouw favoriete kleuren niet tussen de beschikbare kettingen? Ik verf regelmatig en voeg vaak nieuwe kleurschema’s toe. Houd de website in de gaten of volg mijn Instagram-pagina. Je mag mij altijd benaderen om te vragen naar kleuren die je zoekt, of om een gepersonaliseerde ketting of weefpakket te bespreken.

Bewaar dit product voor later