Store

Louet Erica

00106
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Erica is ons nieuwe compacte tafelgetouw met een weefbreedte van 30 of 50 cm. Het is een aantrekkelijk alternatief voor een hevelrietgetouw door meer bedieningsgemak, gelijkmatigere belasting van de scheringsdraden, grotere sprong (ca. 4,5 cm) en de variatie in het aantal draden per cm. De mogelijkheid om het getouw naar 3 of 4 schachten uit te breiden maakt het verschil met een hevelrietgetouw wel heel positief.

Doordat de Louët Erica met schering en al in te klappen is kun je het gemakkelijk meenemen naar een cursus of op vakantie. De rietlade hangt in een parallel aan het weefwerk scharnierende beugel.

De Erica wordt geleverd als ongelakt montage pakket, standaard met 2 of 4 schachten, ingebouwde evenaar, roestvrijstalen riet (40/10), 200 Texsolv hevels (150 mm), RVS kruis- en aanbindstaven en opboomstroken.

Indien gewenst, zet ik het weefgetouw voor u in elkaar. In dat geval is het handig als u hem komt ophalen.


Weefbreedte: 30 cm of 50 cm

Aantal schachten: 2 of 4

Hevels: texsolv



De Louet weefgetouwen worden op bestelling gemaakt. De prijs is vanaf 339,- afhankelijk van de weefbreedte, aantal schachten en eventueel extra accessoires. Neem contact met mij voor een offerte.

Bewaar dit product voor later