Store

Louet David III

00108
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De David III is een 8-schachts trappergetouw met neergaande schachtbeweging dat met zijn eenvoudige compacte vorm een bescheiden indruk maakt, maar menig groot getouw overtreft in functionele kwaliteit. Verkrijgbaar in 70, 90 of 110 cm weefbreedte. De scheerboom kan worden ingeklapt waarna de diepte van het getouw 87 cm is.

De David in 2021 volledig herzien en deze versie David III heeft een zwaardere uitvoering van het houten gedeelte, staande rietlade en een verbeterd automatisch opboomsysteem.

Het aanbinden van de enkelvoudige trapperaanbinding met vooraf aangebrachte aanbindkoorden kost weinig inspanning en ook het bedienen van de trappers werkt heel licht. Dankzij een vernuftig veersysteem is er weefopening van ruim 5 cm hoog waarbij de spanning op de scheringdraden overal even groot is.

Inbegrepen zijn een ingebouwde evenaar met evenaar afdeklatten, RVS riet 40-10 (4/cm), 800 Texsolv hevels (280 mm), 2 kruislatten, 2 aanbindlatten en 16 opboomlatten.

David is uitgevoerd in blank gelakt beukenhout en wordt gedeeltelijk gemonteerd geleverd. Indien gewenst, zet ik het weefgetouw voor u in elkaar bij u thuis (afhankelijk van de rijafstand).


Weefbreedte: 70 cm, 90 cm of 110 cm

Aantal schachten: 8

Hevels: texsolvDe Louet weefgetouwen worden op bestelling gemaakt. De prijs is vanaf 3266,- afhankelijk van de weefbreedte en eventueel extra accessoires. Neem contact met mij voor een offerte.

Bewaar dit product voor later