Store

Handgeweven

Welkom op mijn pagina met handgeweven creaties! Hier vind je een unieke selectie van prachtige textielstukken, allemaal gemaakt met door mij beschilderde scheringen. Elk item is met liefde met de hand geweven, en ik maak nooit twee keer hetzelfde. Elk stuk is een uniek kunstwerk op zich.
Ik hecht veel waarde aan natuurlijke materialen, daarom worden al mijn creaties vervaardigd met hoogwaardige natuurlijke garens. Bovendien besteed ik extra aandacht aan de details. De naden tussen de geweven banen zijn met de hand genaaid, waardoor ze volledig onzichtbaar zijn en een naadloze afwerking bieden. Ook worden de rolzomen en andere details met zorg met de hand afgewerkt.

Ik weef zowel kledingstukken als interieurartikelen, allemaal met dezelfde toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal en brengt een unieke sfeer in jouw huis en garderobe.

Daarnaast werk ik ook in opdracht. Wil je een speciaal stuk laten maken dat perfect bij jouw stijl en wensen past? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor het ondersteunen van ambachtelijk vakmanschap en het kiezen van unieke, met de hand gemaakte producten.