Store

AVL Workshop Dobby Loom

00103
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het Workshop weefgetouw is een lichtgewicht, zeer compact weefgetouw met Compu-Dobby tot 24 schachten. De spanning wordt geregeld met behulp van een kleinere versie van het Automatic Warp Tension-systeem dat wordt gebruikt op de grotere weefgetouwen van AVL. Het is ontworpen voor draagbaarheid en heeft drie componenten die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd:

  • De Interchangeable Design Unit (IDU) omvat alle belangrijke onderdelen van het weefgetouw. Met afmetingen rond 65 cm x 65 cm x 24 cm (de versie met een weefbreedte van 40 cm) en een gewicht van ruim 13 kg, staat hij op wielen en kan hij gemakkelijk worden meegenomen.
  • Het X-frame is een stevige basis waarop de IDU rust en kan in enkele minuten worden gemonteerd of gedemonteerd.
  • De Compu-Dobby IV is een compactere versie van andere AVL Compu-Dobby-eenheden.
  • De elektronische dobby Compu-Dobby V werkt met vrijwel alle ontwerpsoftware. Het aansluiten van uw laptop, tablet of telefoon kan eenvoudig en direct. U kunt kiezen tussen versie IV en V

Weefbreedte: 40 cm of 60 cm

Aantal schachten: 8, 16, of 24

Hevels: metaal of texsolvDe AVL weefgetouwen worden op bestelling gemaakt. De prijs is afhankelijk van de weefbreedte, aantal schachten en eventueel extra accessoires, en ook van de koers. Neem contact met mij voor een offerte.

Bewaar dit product voor later