Store

AVL Home Loom 100 cm weefbreedte

00104
€5.630,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het is mogelijk om dit weefgetouw te reserveren!!
U kunt dit weefgetouw reserveren met een aanbetaling van 30%.

Heeft u belangstelling? Stuur u mij een email!

De prijs is exclusief verzenden naar uw adres. Ophalen is ook mogelijk.

Normaal is de wachttijd bij AVL ruim een jaar, maat dit weefgetouw is al besteld. Ik verwacht het in december 2024 binnen te krijgen.

Dit Home Loom weefgetouw heeft een weefbreedte van 100 cm, zie onder voor specificaties.

U ontvangt het weefgetouw als bouwpakket met uitgebreide bouwinstructies in het Engels. Indien u dit wenst en binnen anderhalf uur rijden van Nieuw Vennep woont kan ik het weefgetouw bij u afleveren en in elkaar zetten tegen een vergoeding van 250 euro plus 21 cent / km rijkosten.

De Home Loom is een klassiek weefgetouw met 8 schachten en 10 trappers. Het heeft een uniek aanbindsysteem aan de zijkant van het weefgetouw. Er hoeft nooit meer onder het weefgetouw gekropen te worden.

De Home Loom is een weefgetouw met opgaande schachten dat een systeem van veren en veerhendels gebruikt. Dit maakt het trappen licht en gemakkelijk, zelfs bij weven met een hoge spanning en kleverige garens.

Dankzij het opvouwbare frame en het lage profiel kan het overal in uw huis, studio of klaslokaal worden geplaatst.

Weefbreedte: 100 cm

Aantal schachten: 8

Hevels: texsolv

Afmetingen: 127 x 104 cm, 120 cm hoog


De AVL weefgetouwen worden op bestelling gemaakt en andere weefbreedtes zijn verkrijgbaar. De prijs is afhankelijk van de weefbreedte, eventueel extra accessoires, en ook van de koers. Neem contact met mij voor een offerte.

Bewaar dit product voor later