Weefpatronen

Wolverfproeverij - Olmenhorst

00172
€30,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Ontdek de kunst van het beschilderen van wol tijdens een workshop van een uur! Kies uit onze collectie een streng wol vanaf 100g en laat uw creativiteit de vrije loop. We bieden verschillende diktes aan, van dunne en dikke zachte wol voor sjaals tot sterke sokkenwol en meer.

Tijdens de sessie mag elke deelnemer tot maximaal 300g wol beschilderen, tegen meerprijs.

Voor uw eigen bescherming raden we aan om een schort of beschermende kleding mee te nemen, evenals schoenen die vies mogen worden of schoenhoezen.

Alle benodigde workshopmaterialen zijn inbegrepen: wollen garens, bindgarens, verfstof, spuiten en sponsen, folie, emmers, een stoomoven met ovenschalen, en een centrifuge.

Na afloop van de workshop kunt u uw beschilderde wol vochtig mee naar huis nemen, klaar om verder te verwerken in uw creatieve projecten.

Er zijn twee tijdstippen beschikbaar voor deze workshop: 9:30-11:00 en 15:00-16:30 op de volgende dagen: 15, 24, 29 en 31 mei.. De plaatsen zijn beperkt, dus het is raadzaam om van tevoren een tijdslot te reserveren voor het gewenste tijdstip. Vrije inloop is ook mogelijk, maar vol is vol!

Bewaar dit product voor later