Weefpatronen

Proefrit Louet Jane - Olmenhorst

00182
€50,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Gedurende een dagdeel (3 uur) een project weven op het Louet Jane weefgetouw.

Naar mijn ervaring is het moeilijk om gevoel te krijgen voor een weefgetouw na slechts een paar minuten weven. Vaak komen er een tijdje na zo’n korte sessie meer vragen naar boven. Daarom bied ik een workshop van een halve dag aan op dit weefgetouw om u de kans te geven het weefgetouw te ervaren terwijl u aan een echt project werkt.

Als u besluit om binnen 100 dagen na de workshop het weefgetouw bij mij te bestellen, wordt de kost van deze workshop afgetrokken van de aankoopprijs.

De Megado is een solide gebouwd weefgetouw dat mogelijkheden biedt voor het weven van patronen tot 32 schachten. Het heeft een enkele trapper die met beide voeten kan worden gebruikt.

Overweegt u dit weefgetouw aan te schaffen, maar wilt u hem eerst een keer goed uitproberen?

Naar mijn ervaring is het moeilijk is om gevoel te krijgen voor een weefgetouw na slechts een paar minuten weven. Vaak komen er een tijdje na zo’n korte sessie meer vragen naar boven. Daarom bied ik een workshop van een halve dag aan op het weefgetouw om u de kans te geven het weefgetouw te ervaren terwijl u aan een echt project werkt.

Bij aankomst is het weefgetouw al ingeregen en kunt u meteen beginnen. We bespreken de kenmerken van het weefgetouw en het project, waarna u aan de slag kunt om een stuk stof te weven. Ik zal hints en suggesties geven om u te helpen het meeste uit het weefgetouw te halen met het oog op uw weefstijl. Aan het einde van de workshop mag u het geweven stuk mee naar huis nemen.

Boek deze sessie minimaal 2 weken voor de gewenste datum om mij de tijd te geven om het weefgetouw op te zetten, of hou de Agenda in de gaten.

Ervaring vereist voor deelname aan deze workshop: basis weefervaring.Bewaar dit product voor later