Schacht

Schacht

Schacht Wolf trapweefgetouwen

De Schacht Wolf Looms zijn ontworpen om de volledige mogelijkheden van een gewoon weefgetouw te bieden, maar ze kunnen klein worden opgevouwen en achter een kast of een bank worden opgeborgen. In gebruik zijn ze minder hoog dan traditionele weefgetouwen en verstoren ze het zicht dus niet. Dit maakt ze ideaal voor kleine ruimtes of om te weven in de woonkamer zonder in te leveren op de voordelen van een trapweefgetouw.

De weefgetouwen worden in de VS geproduceerd van hout dat duurzaam is gekweekt in bossen in het noorden van Michigan en Canada. De olie die wordt gebruikt voor het afwerken van het hout is met de hand ingewreven, niet gespoten en vrij van ozonbeschadigende droogmiddelen. Houtresten worden gerecycled door lokale houtdraaiers en zaagsel wordt deels verkocht aan paardenboerderijen en deels aan composteringsprogramma's.

Al deze weefgetouwen en accessoires zijn op bestelling verkrijgbaar. Heeft u belangstelling in een of meerdere artikelen, neem dan contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een offerte.

Voor sommige weefgetouwen is het mogelijk om ze tijdens een workshop uit te proberen. Zie Workshops voor meer informatie.