Louët

Louët

Louët heeft voor elke wever een passend weefgetouw. De tafelgetouwen Erica, Jane en Klik zijn handig als je thuis weinig ruimte hebt, als je je weefgetouw graag mee neemt of als tweede getouw. David is een compact weefgetouw dat functioneel niet onderdoet voor grote staande getouwen.

Spring en Delta werken met een parallelcontramars als schachtbewegingssysteem en een compensatie-inrichting voor de kettingspanning, vindingen waarmee deze getouwen unieke voordelen bieden.

Octado en Megado hebben die compensatieinrichting ook, maar zijn evenals Magic Dobby ook uitgerust met een mechanische of elektronische dobby. Dankzij deze automatische schachtenkiezer hoef je niet meer onder het getouw voor het aanbinden van trappers.

Al deze weefgetouwen en accessoires zijn op bestelling verkrijgbaar. Heeft u belangstelling in een of meerdere artikelen, neem dan contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een offerte.

Voor sommige weefgetouwen is het mogelijk om ze tijdens een workshop uit te proberen. Zie Workshops voor meer informatie.