Kromski

Kromski

Kromski hevelriet weefgetouwen

Deze weefgetouwen zijn gebouwd met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn zeer toegankelijk voor beginnende wevers, en ze zijn heel eenvoudig in te stellen. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen ze leren opzetten en kinderen vanaf 3 jaar kunnen leren om erop te weven.

Ervaren wevers gebruiken ze ook, voor steekproeven en voor weefprojecten op reis / tijdens vakanties, voor snelle projecten als bijzaak terwijl hun grotere weefgetouw wordt ingenomen door een langer project. Door hun draagbaarheid kunnen ze gemakkelijk naar werkplaatsen worden gebracht, kunnen ze snel onder of achter een meubelstuk worden verborgen en kunnen sommige zelfs in de handbagage worden verpakt.

De weefgetouwen worden vervaardigd in de Europese Unie en de productieketen voldoet aan de strenge milieuregelgeving van de EU.

Al deze weefgetouwen en accessoires zijn op bestelling verkrijgbaar. Heeft u belangstelling in een of meerdere artikelen, neem dan contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een offerte.

Voor sommige weefgetouwen is het mogelijk om ze tijdens een workshop uit te proberen. Zie Workshops voor meer informatie.