AVL

AVL

AVL trap- en dobby-weefgetouwen

De AVL-getouwen zijn modern en efficiënt, met veel mogelijkheden voor maatwerk. Er zijn verschillende zeer gespecialiseerde dobby-weefmachines voor productiewevers, evenals een aantal veelzijdige weefgetouwen voor veelzijdige hobbywevers.

De weefgetouwen worden op maat gemaakt voor 8-40 schachten, metalen of texsolv hevels, verschillende weefbreedtes en kunnen vergezeld gaan van een uitgebreid assortiment accessoires. De meeste onderdelen van de weefgetouwen en accessoires worden in eigen beheer vervaardigd, waardoor AVL de kwaliteit van hun weefgetouwen kan controleren.

Alle weefgetouwen zijn gemaakt in de VS van duurzaam geproduceerd essenhout en de houtkrullen worden gedoneerd aan lokale boeren die het gebruiken voor compostering.

Al deze weefgetouwen en accessoires zijn op bestelling verkrijgbaar. Heeft u belangstelling in een of meerdere artikelen, neem dan contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een offerte.

Voor sommige weefgetouwen is het mogelijk om ze tijdens een workshop uit te proberen. Zie Workshops voor meer informatie.