Weefgetouwen

Weefgetouwen

De weefgetouwen die wij aanbieden zijn door mij getest en geselecteerd op basis van hun slimme ontwerp en hun vermogen om iets bijzonders aan te bieden waardoor het weven makkelijker/toegankelijker wordt en de wever zich volledig kan focussen op het creatieve proces.

We hebben een aantal van deze weefgetouwen in onze werkplaats. Wij geven persoonlijk advies voor het kiezen van een weefgetouw dat past bij uw wensen. U bent ook van harte welkom voor een demonstratie of om een ​​workshop te boeken op uw weefgetouw naar keuze om te beslissen of het geschikt is voor u voordat u bestelt. Bij bestelling van een AVL, Louet of Schacht weefgetouw wordt de prijs van één workshop afgetrokken van de prijs van het weefgetouw.

Deze weefgetouwen en accessoires zijn op dit moment op voorraad.

Een selectie van weefgetouwen van bovenstaande merken is te zien in ons atelier. Ik kan op een van deze getouwen een demonstratie geven waarbij ik laat zien hoe hij werkt. Dit is gratis te boeken via het contactformulier. Ook kunt u een proefritworkshop boeken waarin u een project op het getouw van uw keuze weeft.