Weefgetouwen nieuw

Weefgetouwen

De weefgetouwen die wij aanbieden zijn door mij getest en geselecteerd op basis van hun slimme ontwerp en hun vermogen om iets bijzonders aan te bieden waardoor het weven makkelijker/toegankelijker wordt en de wever zich volledig kan focussen op het creatieve proces.

We hebben een aantal van deze weefgetouwen in onze werkplaats. Wij geven persoonlijk advies voor het kiezen van een weefgetouw dat past bij uw wensen. U bent ook van harte welkom voor een demonstratie of om een ​​workshop te boeken op uw weefgetouw naar keuze om te beslissen of het geschikt is voor u voordat u bestelt. Bij bestelling van een AVL of Schacht weefgetouw wordt de prijs van één workshop afgetrokken van de prijs van het weefgetouw.

Ik heb geweven op een breed scala aan weefgetouwen, zowel traditioneel als modern. Hoewel je op vrijwel elk weefgetouw kunt weven, kan de manier waarop een weefgetouw werkt soms de creatieve expressie in de weg staan.

Voor ons assortiment heb ik merken geselecteerd die een extra stap hebben gezet om jouw weefervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Zodat jij je volledig kunt focussen op je creativiteit.

Alle onderstaande weefgetouwen zijn binnenkort beschikbaar om uit te proberen in ons atelier.