Nieuw atelier in Olmenhorst

Ik ben verheugd jullie te kunnen vertellen dat ik vanaf deze maand een nieuwe atelierruimte betrek op het prachtige landgoed Olmenhorst. Gelegen te midden van de betoverende boomgaarden, zal mijn nieuwe atelier een bron van inspiratie en creativiteit zijn voor mijn werk.

Landgoed Olmenhorst is een idyllisch stukje Nederlandse natuur, gelegen in Lisserbroek. Met zijn uitgestrekte boomgaarden vol appel- en perenbomen, biedt het landgoed een oase van rust en schoonheid. Voor kunstenaars en creatieve geesten zoals ikzelf, is het de perfecte omgeving om inspiratie op te doen en in alle rust te werken aan mijn projecten.

Wat Landgoed Olmenhorst extra bijzonder maakt, is zijn rijke geschiedenis. Oorspronkelijk gesticht in de 19e eeuw, heeft het landgoed een lange traditie van fruitteelt en landbouw. Tegenwoordig is het een levendig centrum voor cultuur, natuur en recreatie. Met zijn historische boerderijen, charmante winkeltjes en gezellige terrassen, trekt het landgoed jaarlijks vele bezoekers die komen genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Voor mij is het een voorrecht om mijn atelier te mogen vestigen op deze unieke locatie. De rustige sfeer en de prachtige natuur van Landgoed Olmenhorst zullen ongetwijfeld een bron van inspiratie vormen voor mijn creatieve werk. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn nieuwe ruimte te betrekken en mijn artistieke visie tot leven te brengen te midden van deze betoverende omgeving.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe atelier op Landgoed Olmenhorst. Ik ben ervan overtuigd dat deze inspirerende omgeving niet alleen mijzelf, maar ook mijn bezoekers zal inspireren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *