Weave-Along

Meer dan 150 wevers hebben zich al opgegeven voor deze Weave-Along. Van beginners die voor het eerst een weefgetouw leren opzetten tot wevers met 20+ jaar ervaring, maken we samen een heerlijke reis door het land van meerkleurige scheringen.

Als je je nog niet hebt opgegeven, maar alsnog mee wil doen: bekijk onze materialen en verzamel je scheringen en inslaggarens. Het is nog mogelijk om je op te geven voor een dagworkshop scheringen beschilderen en ook voor een beschilderde schering kan je bij mij terecht.

De eerste stappen zijn beschreven in deze video.

De tweede en derde video‘s staan inmiddels ook online.

Scheringen en Inslag Kiezen In de tweede fase van onze WAL, richten we ons op het kiezen van de juiste scheringen en inslaggarens voor je project. Dit is het fundament van je weefkunst, en we gaan je begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Of je nu beschilderde scheringen hebt aangeschaft, zelf hebt geverfd of een meerkleurige streng gebruikt, het is tijd om je creativiteit te laten stromen.

Een Weefpatroon Kiezen In de derde fase van de WAL, ligt de focus op het kiezen van een gepaste weefpatroon. Het weefpatroon moet de schering goed naar voren brengen en laten uitstralen. De weefpatronen ontworpen door mij voor de Weave-Along zijn gratis verkrijgbaar tot eind december. Het is de tijd om de knoop door te hakken en aan de slag te gaan.

Deel je Voortgang en Inspiratie! We willen dat deze Weave-Along niet alleen een leerzame ervaring is, maar ook een kans om samen te komen en elkaar te inspireren. Daarom moedigen we je aan om foto’s van je scheringen, weefgetouw, en elke stap van je reis te delen in onze Facebook-groep en de Textiel Platform Community-groep. Hier kun je met andere deelnemers praten, vragen stellen, ideeën uitwisselen en gewoonweg van elkaars werk genieten. Weet je niet zeker hoe je een bepaalde stap moet uitvoeren? Vraag het gerust! We zijn hier om je te ondersteunen.

Het Samen Doen! We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en willen dat deze WAL een plek wordt waar wevers van alle niveaus samenkomen om elkaar te stimuleren. Of je nu een beginner bent die enthousiast is om te leren of een ervaren wever die graag zijn kennis deelt, je bent welkom om deel te nemen. We hopen dat je de kans grijpt om nieuwe vrienden te maken, te leren van anderen en je eigen creatieve horizon te verbreden.

Ter inspiratie kun je ook mijn ebook even doornemen, het is gratis te downloaden.

Laat ons weten hoe je je voorbereidingen treft, deel je vragen en ideeën en kijk uit naar de inspiratie die we samen zullen opdoen.

Tot gauw in de Weave-Along!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *