Weave-Along Deel 1

WAL DEEL 1

Het is eindelijk zover – onze spannende Weave-Along (WAL) begint! We zijn verheugd om samen met jullie de prachtige wereld van weven met kleurrijke scheringen te verkennen. Of je nu een doorgewinterde wever bent of net begint, deze WAL is voor jou!

De Eerste Stappen zijn beschreven in deze video.

Scheringen en Inslag Kiezen In de eerste fase van onze WAL, richten we ons op het kiezen van de juiste scheringen en inslaggarens voor je project. Dit is het fundament van je weefkunst, en we gaan je begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Of je nu beschilderde scheringen hebt aangeschaft, zelf hebt geverfd of een meerkleurige streng gebruikt, het is tijd om je creativiteit te laten stromen.

Deel je Voortgang en Inspiratie! We willen dat deze Weave-Along niet alleen een leerzame ervaring is, maar ook een kans om samen te komen en elkaar te inspireren. Daarom moedigen we je aan om foto’s van je scheringen, weefgetouw, en elke stap van je reis te delen in onze Facebook-groep en de Textiel Platform Community-groep. Hier kun je met andere deelnemers praten, vragen stellen, ideeën uitwisselen en gewoonweg van elkaars werk genieten. Weet je niet zeker hoe je een bepaalde stap moet uitvoeren? Vraag het gerust! We zijn hier om je te ondersteunen.

Het Samen Doen! We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en willen dat deze WAL een plek wordt waar wevers van alle niveaus samenkomen om elkaar te stimuleren. Of je nu een beginner bent die enthousiast is om te leren of een ervaren wever die graag zijn kennis deelt, je bent welkom om deel te nemen. We hopen dat je de kans grijpt om nieuwe vrienden te maken, te leren van anderen en je eigen creatieve horizon te verbreden.

Als je je nog niet hebt opgegeven, maar alsnog mee wil doen: bekijk onze materialen en verzamel je scheringen en inslaggarens. Het is nog mogelijk om je op te geven voor een dagworkshop scheringen beschilderen en ook voor een beschilderde schering kan je bij mij terecht.


Ter inspiratie kun je ook mijn ebook even doornemen, het is gratis te downloaden. Een deel van jullie heeft het al gelezen, hartelijk bedankt voor de warme en enthousiaste reacties die ik heb ontvangen.

We hebben nog zoveel geweldige weefavonturen voor de boeg!

Laat ons weten hoe je je voorbereidingen treft, deel je vragen en ideeën en kijk uit naar de inspiratie die we samen zullen opdoen.

Tot gauw in de Weave-Along en op onze Facebook-groep en Textiel Platform Community!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *